Samarbejde som nøgleord

Lad LevAs stå for den primære kontakt til autistens netværk

ÅBENHED 

ÆRLIGHED 

TILLID 

RESPEKT 

Aflast de unge og voksne

I LevAs er vi ambassadører for vores unge og voksne. For at vi kan tale deres sag og støtte dem bedst muligt i at være dem, de er og leve det liv, de ønsker for sig selv, er samarbejdet med de relationer og instanser, der i hverdagen omgiver den unge eller voksne, af afgørende betydning for, hvordan den unge eller voksnes liv udvikler sig.

De unge og voksne kan aflastes af os, deres forældre og systemet (kommuner og sagsbehandlere). Vi er dem, der i dagligdagen har den primære kontakt med den unge/voksne og dennes netværk, og således kan vi være ambassadører for de unge og voksne i de forskellige sammenhænge, de indgår i.

Alle kan få lov at gøre det, de er bedst til
Aflastningen frigiver tid og ressourcer. Først og fremmest til de unge og voksne, så der er mere tid til at være dem, de er og gøre det, de trives med og gør allerbedst. Men i høj grad også til forældre og systemet rundtom. De vil opleve at få bedre redskaber til at forstå og støtte den unge eller voksne, som dermed kan koncentrere sig om at bruge kræfterne på at gøre de ting, de gør allerbedst i samarbejdet.

For at lette det pres og store ansvar, der dagligt kan være ved at have kontakt til et primært/sekundært netværk, kan vi overtage den daglige kontakt til:

  • Kommuner og sagsbehandlere
  • UU-vejledere, kuratorer, jobcentre og erhvervsvejledere
  • Skoler og lærere, produktionsskoler, arbejdspladser, praktikpladser og arbejdsprøvninger

Vi kan også være med til samtaler med læger, psykologer, psykiatere samt andre instanser, som den unge eller voksne har kontakt til.
Vi kan tage med til møder, hjælpe med at bibeholde kontakt til netværk (venner, familie osv.) ringe til banker, kommuner, læger m.fl. og i det hele taget hjælpe med at strukturere og forberede de ting, der skal foregå i løbet af dagen/ugen.

Kontakt LevAs

Udfyld felterne for at kontakte LevAs. Vi vender tilbage hurtigst muligt.