Center for Autistisk Innovation

Få hjælp til at skabe en virksomhed ud fra en ide

ÅBENHED 

ÆRLIGHED 

TILLID 

RESPEKT 

Autistisk Innovation

Indenfor autismeområdet ser vi et stort behov for tilbud til de mange unge og voksne, som går rundt med fantastiske nye ideer og koncepter, som de drømmer om at føre ud i livet.

Der er en stor gruppe af kreative mennesker med helt unikke ideer og talenter. Dem vil vi utrolig gerne støtte i at gøre drømmene til virkelighed. Ofte er det alt det rundtom, der gør, at ideerne strander et sted i processen og bliver lagt tilbage i skrivebordsskuffen.

Fra iværksætter til entreprenørskab
I LevAs vil vi arbejde for at skabe et center for autistisk innovation, hvor vi hjælper de unge og voksne med en iværksætter i maven til at få ideerne til at vokse og udvikle sig til egen virksomhed. Vi står for formidlingen til omverdenen, etablering af netværk, kommunikation til relevante kontakter og indsamling og formidling af viden og erfaring indenfor det specifikke område, hvor ideen tager sit udgangspunkt.

I samarbejdet opstår innovationen
Center for Autistisk Innovation er entrepenørskabet, der bidrager med al den viden og erfaring, kompetencer og knowhow, der skal til for at få en selvstændig virksomhed på benene, mens hovedpersonerne (iværksætterne) kan koncentrere sig om det, de er allerbedst til – nemlig fordybelsen i opfindelser, nytænkning, problemløsning og kreativ idéudvikling. I det samarbejde er vi overbeviste om, at innovation vil blomstre til udviklingen af mange spændende ideer og koncepter, som verden ikke vidste, de havde brug for.

LevAs tilbyder desuden

LevAs – Særlige tilbud til særlige mennesker

Kontakt LevAs

Udfyld felterne for at kontakte LevAs. Vi vender tilbage hurtigst muligt.