Behandling til unge & voksne med autisme

Få optimal udvikling og trivsel med behandlingstilbud fra LevAs

ÅBENHED 

ÆRLIGHED 

TILLID 

RESPEKT 

Behandlingstilbud

Behandlingstilbuddet hos LevAs er for unge med en autismespektrumforstyrrelse.
 
Ofte har mange af vores unge og voksne følgelidelser som f.eks. ADHD, angst, spiseforstyrrelser eller OCD, som kræver behandling for at sikre en optimal udvikling og trivsel. 
 

Det er både muligt at gå på vores STU, mens man modtager behandlingspakken, men det er også muligt som et tillæg, efter den studerende har afsluttet STU-forløbet hos LevAs. Behandlingspakken er tilrettelagt indenfor fire perspektiver: den miljømæssige, den psykologiske, den psykiatriske samt den kropslige. 

  • Den miljømæssige del varetages af vores speciallærere. På grund af vores meget små enheder har den unges kontaktlærer samtaler med den unge hver dag, og det er derfor kontaktlæreren, der binder behandlingsindsatsen sammen. Dette sker i samarbejde med den daglige leder og LevAs’ psykolog.  
  • Den psykologiske vinkel varetages af vores fastansatte psykolog, der tilbyder samtaleforløb efter behov. Samtalerne tager både afsæt i selvindsigt og konkrete problemstillinger. 
  • Den psykiatriske del varetages af vores eksterne psykiater. Ved samtalerne vurderes det medicinske behov, og der følges regelmæssigt op på behandlingsforløbet
  • Den kropslige del varetages af vores tilknyttede fysioterapeut, der fokuserer på sammenhængen mellem kropslige fornemmelser/spændinger og psykisk velvære. 

Alle tre dele af behandlingstilbuddet iværksættes efter den unges aktuelle behov og justeres løbende, i takt med at behovet ændres.

LevAs tilbyder desuden:

LevAs – Særlige tilbud til særlige mennesker

Info om behandlingspakke

Download informationsark med faktuelle oplysninger om LevAs' behandlingstilbud.

Download hele LevAs' tilbudsmateriale.

 

Kontakt LevAs

Udfyld felterne for at kontakte LevAs. Vi vender tilbage hurtigst muligt.